fbpx

Taivalkoski

Taivalkoski

Ouluntie 1
93400 Taivalkoski

#Koillismaansuosituinautokoulu

Tervetuloa Kuusamon ja koko Koillismaan suosituimpaan autokouluun! Osaava ja mukava henkilöstömme opettaa sinulle sujuvaa ja turvallista ajoneuvon hallintaa ja saat valmiudet sosiaaliseen, turvalliseen ja ekologiseen ajamiseen. 

Ilmoittaudu kursseille netissä ja aloita autokoulun teoriaopinnot verkossa heti, kun olemme vahvistaneet ilmoittautumisesi.

Teoriaopinnot verkossa

Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, saat tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön, josta pääset suorittamaan teoriaopintoja omaan tahtiin valvomon aukioloaikoina ma-ke klo 14-22, to 8-22, pe-la klo 8-16.

Voit suorittaa teoriaopinnot halutessasi kerralla, jopa yhdessä päivässä!

Monipuolinen

Autokoulu on nuorelle iso sijoitus. Kanssamme autokoulun maksu on joustavaa.

Voit halutessasi suorittaa kurssimaksut pienemmissä kuukausierissä mm. Klarnan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Laadukas

Meillä et maksa turhasta! Vertaa vaikka.

Voit valita itsellesi sopivimman opetusmäärän erilaisista räätälöidyistä kurssivaihtoehdoistamme. Tutustu kurssitarjotaan, löydä juuri itsellesi sopivin paketti ja aloita autokoulu tänään!

Edistyksellinen

Uusin teknologia ja tehokkaimmat opetusmetodit.

Meillä voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa autokoulun kestoon. Kurssin voit aloittaa heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Saat ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä sähköpostitse aloitusinfon, sekä tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön, josta pääset mm. suorittamaan teoriaopintoja ja seuraamaan kurssin edistymistä.